Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

EGYEDI FORMÁJÚ SZALAGFÜGGÖNY

Trapéz, háromszög, feszített vízszintes kialakítás a felülvilágító alatt, Mindez duplamotoros szinkronmotorokkal! Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlés, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControll-al okostelefonról is irányíthathatóak.

Maximális szélesség: 7000mm (működtetéstől függően)

Maximális magasság: 5000mm (működtetéstől függően)

Minimális szélesség: 200mm (működtetéstől függően)

Minimális magasság: 500mm (működtetéstől függően)

Maximális felület: 15 m²  (működtetéstől függően)

Maximális dőlésszög: 45°

Akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
89 vagy 127mm-es lamellával

Háromszög vagy trapéz felületekre – geometriától függően

Fali vagy mennyezeti rögzítéssel

Zsinóros/gyöngyláncos

Motoros 24V

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!