Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

D3 TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

Az egyedi trapéz alapterületű üvegtetős építmények és az épületek pozitív és negatív sarkain átforduló télikertek, pergolák olyan egyedi formájú kialakításokat eredményeznek, melyek árnyékolását nem lehet kihagyni a drasztikus nyári hőterheléseknél. 5m kinyúlásig és 4m szélességig meg lehet oldani ezeknek a felületeknek, a hozzájuk kapcsolódó W19-es és W20-as téglalap formájú télikert-árnyékolókkal folytatólagos viharálló fedését! Csak el kell küldeni nekünk a lefedendő felületek tervét vagy fotóját és mi megtervezzük azt Önnek!

Maximális szélesség: 4000mm
Maximális kinyúlás: 5000mm

Megvalósítható formák: háromszög, trapéz (geometriától függően)

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!