Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

Zsalúzia típusok

A zsalúziák 1152 féle típusban rendelhetőek, amelyek akár fokozatmentesen tetszés szerinti szögben állíthatóak, biztosítják a különböző napszakokban történő optimális megvilágítást és megvédik a túlzott hőterheléstől a helységeket. Így könnyedén lehet a zsalúziákkal hangulatos, jól megvilágított vagy akár teljesen sötétített belső teret kialakítani akár viharos szélterhelés mellett is! Amiben még kitűnnek a WAREMA zsalúziák: perforált lamella és Ön kilát, de be senki! Fényirányítási rendszer melynél az alsó-felső rész külön mozgatású. EcoClean lamella és a takarítás mellőzve. Szelektív festésű lamella és míg átlát a lamellák között a hő kint marad! STM motor, mely 3x gyorsabb a normálnál, hogy ne kelljen sokat várni a teraszajtónál! Boltíves-horizontíves egyedi kialakítás.

Zsalúzia

FSR, kompakt zsalúzia

Megnézem

A kompakt rendszerének köszönhetően kivételesen gyors szereléssel, önhordó felső sínnel és egységes vezetősínes rendszerével és kedvező árfekvésével a legkedveltebb zsalúzia típus az egész kínálatban! Opcióként feszítőszálas megvezetéssel is rendelhető.

Zsalúzia

Sötétítő lamellás zsalúzia

Megnézem

Nem kell akkor sem megalkudni, ha valaki a redőnyök megszokott sötétítési funkcióját szeretné egyesíteni a lamellás árnyékolók gyors fényterelési funkciójával! A lamella fordító funkciót betöltő létrázat helyett rozsdamentes fül és sodronykapcsolatok és gumitömítés biztosítja a kivételes fényzárást.

Zsalúzia

Peremezetlen lamellás zsalúzia

Megnézem

A legkisebb gyüjtési csomagmagassága és a kiváló lamella rugalmassági adottságai miatt az egyik legkedveltebb típus a kert-, vagy teraszkapcsolatokkal rendelkező nyílászárók árnyékolásakor. Speciális üveg-üveg csatlakozású esetekben gérvágott kialakítás is lehetséges!

Zsalúzia

Szélbiztos zsalúzia

Megnézem

Ha olyan speciális helyen van az épület, hogy annak viharos, akár 26m/s szélterhelésnek is ellen kell állnia, miközben az árnyékolási funkcióját be kell, hogy töltse, akkor ez a termék a megoldás! Masszív vetetősínje, extra feszítőszálja, hullám vagy konkáv lamellája mind e célt szolgálja.

Zsalúzia

Srég zsalúzia

Megnézem

Amennyiben a tető hajlásszögével megyegyezző a nyílászáró felső vonala, de az nem lépi át az 54 fokot, akkor nincs akadálya, hogy a WAREMA srég zsalúziájával azt a felületet leárnyékoljuk! Ez igaz arra is, ha az alsó, vagy mindkét síkja srég! A zsalúzia peremezett lamellája mindig a srég vonalat követi.

Zsalúzia

Eléépített zsalúzia

Megnézem

Ha az épület funkciója úgy kívánja, hogy az egyik részében a redőnyöket kell alkalmazni, de a másik részében zsalúziát,
és még ezekben a különböző rovarhálók is szerephez jutnak, akkor az egységes eléépített rendszer a megoldás. Lehet ez vakolható, szögletes vagy félköríves látszó tokos kivitel is!

Zsalúzia

Ráépíthető zsalúzia

Megnézem

Ha nyílászárókkal egyidejűleg szeretné már az árnyékolók fogadódobozát beépíteni az építkezés során, akkor több ráépíthető rendszerű redőny ill. zsalúziatok közül is választhat aszerint, hogy azt belső vagy külső szererlőnyílással legyen ellátva. Ezek mindegyikébe szerelhető a későbbiekben rovarháló is.

Zsalúzia

Önhordó zsalúzia

Megnézem

Ha egy már meglévő rejtett tokrendszerrel ellátott nyílászárót akarunk árnyékolni és a felső fejrész rögzítése nem megoldható, akkor ezzel a típussal könnyedén elvégezzük a feladatot. Csak a teherhordó vezetősíneket kell rögzíteni, mert a felső “U” profil erős kialakítása a használat során nem fog deformálódni.

Zsalúzia

 Peremezett lamellás zsalúzia

Megnézem

Klasszikus, a 140km/h szélerősséget is elviselő fix típushoz hasonló kialakítás. Vezetősínes vagy feszítőszálas megvezetés. Szabadalmaztatott “S” lamella, mely 15%-al csökkenti a gyüjtési csomagagasságot.

Zsalúzia

Horizontíves zsalúzia

Megnézem

Ha horizontíves a nyílászáró nemigen van a világon más külső mobil árnyékoló! A szelektív festéssel párosuló egyedi gyártású horizontíves zsalúzia, az ívvel megegyező formát követő motorosan felhúzható megoldásával tökéletes hőpajzs!

Zsalúzia

Fix, egyedi formájú, boltíves zsalúzia

Megnézem

Amikor már semmilyen termék nem tudja teljesíteni az árnyékoló funkciót, oda ajánljuk a tetszőleges formájú lamellánként szerelt, teljesen fix lamellás zsalúziát!

Zsalúzia

Exklúzív zsalúzia

Megszűnt

Nincs felhúzószál és annak fényrést adó stancolása. Nincs forgató létrázat. Csak tömör, letisztult sávos felület! Az oldalsó vezetősínben egy láncos mechanika garantálja a tökéletes, fokozatmentes fordítást és a lamella felületet nem lehet kézzel feltolni!