Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

NYÍLÓ ZSALUGÁTER

A nyílószárnyas zsalugáter a legrégebb ideje használt árnyékolórendszer. A hangsúlyos homlokzati elemként megjelenő fából készült táblák nehezen kezelhetőek és az állandó karbantartással, állagmegóvással sem lehet őket mindenáron megóvni. A mai professzionális technikai megoldásokkal képesek vagyunk a megtévesztésig a fához hasonló struktúrákat, színeket erezeteket kreálni, hogy a hagyománytisztelő szakemberek se tudjanak kifogást emelni az alumínium zsalugáterekkel szemben! Kényelmesen, gondtalanul és könnyen kezelhető termékeink minden időben egyforma színvilággal kényezteti a tulajdonosát.

Maximális szélesség szárnyanként: 800 mm

Minimális szélesség szárnyanként: 280 mm

Maximális magasság: 2500 mm

Minimális magasság: 800 mm

Súly: 8-16kg/m2

Alapáron a szerkezet színe több, mint 200 féle színből választható, finomstruktúrált felületkezeléssel.
Felár ellenében eloxálás, egyedi pl. faerezetű felületkezelés vagy akár Ocean Line Plus kezelés (tengerpart, uszoda, vegyipari épületek) is kérhető.
Motoros mozgatás
Kézi működtetés

Motoros működtetés kapcsolóval

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg! Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható! A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

LAMELLA FORDÍTÓ

KIVETŐPÁNT HOMLOKZATON

KULCSOS ZÁR

KÖZÉPSŐ FORDÍTÓ

RUSZTIKUS TÁBLARÖGZÍTŐ

FELSŐ RETESZ

Az eddigi hagyományos, a káva felső részében elhelyezett motoros mozgatástól eltérően az új E-motion meghajtás a kivetőpántok mögött, a falba rejtetten jelennek meg. 1 motor maximum 50kg súlyú szárnyat tud mozgatni. Egy oldali meghatás esetén 280 és 1600mm közötti nyílás fedhető le, míg két oldali hajtásnál akár 3200mm is lefedhető. Ez utóbbi esetben értelemszerűen 4 db táblával.