Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ÁRNYÉKOLÓ VEZÉRLÉS

A jó gazda gondnoksága. Ezt a terhet vesszük le az Ön válláról, amikor a WAREMA WMS intelligens árnyékoló vezérlő rendszerét kínáljuk az árnyékolóinak irányításához.
Az árnyékolók és a hozzájuk kapcsolódó világítások, hősugárzók, párásítórendszerek távadóval történő működtetése manapság már kézenfekvő. De nem mindegy, hogy az a rendszer mennyire megbízhatóan adja át a használójának parancsát az árnyékolónak, milyen felületen keresztül, mennyire gyorsan hajtja végre azt a lamellamozgatást, melyet a rendszerben beállítottak a Nap beesési szögének ismeretében. Mert mindezen múlhat az, hogy hatékonyan és tökéletesen árnyékolja le és tartsa hűvösen otthonának vagy irodájának atmoszféráját.

Intelligens árnyékoló vezérlés

WMS RÁDIÓS

WAREMA Mobil System. WMS a WAREMA kétirányú 2,4GHz-en működő,
intelligens irányítási rendszere, mely minden típusú árnyékolót működtet rádiós távadókon, napelemes szél,- fényérzékelőkön, integrált szélérzékelőn és okostelefonon keresztül.

Megnézem
Árnyékoló vezérlés

WEBCONTROL

Milyen életszerű, hogy alkonyatkor a kerti Pergola alatt üldögélve a telefonjáról indítva húzza fel a függőleges napellenzőt, kapcsolja be a LED világítást és kapcsolja be az Infra hősugárzót. Mert mindig kéznél van a mobilja!

Megnézem
Intelligens árnyékoló vezérlés

CLIMATRONIC

A WAREMA saját KNX rendszerű ClimaBus vezérlése 64 integrált vevőegységgel, melyet egyéb más intelligens épületvezérlésbe is bele lehet illeszteni.

Megnézem