Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

SF152 ÜVEGEZHETŐ PERGOLA

A legtökéletesebb megoldás, amikor a filigrán szerkezet egy külső különálló kialakítású Télikert-árnyékolóval együtt képez egy Pergola egységet. Ilyenkor a maximális 97%-os hővisszaverési mutatóval rendelkező Télikert-árnyékoló professzionálisan teljesíti a rá bízott feladatot! Kinyúlásban a Pergola szerkezet 5,5m-én is túlnyúlva még egy métert le tud fedni, ezzel hatékonyabban árnyékolja a függőleges felületet. Természetesen minden extrát képes fogadni a rendszer, mint a ZIP viharálló ablaknapellenző, az oldalnapellenző, a szaruelemekbe és talpszelemenbe integrált LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk.

A méretek egy szerkezetre vonatkoznak! A szélesség további SF152-es szerkezet hozzáépítésével növelhető!

Maximális szélesség: 9000mm, 2, 3 vagy 4 oszloppal

Minimális szélesség: 3000mm

Maximális kinyúlás: 6600mm

Maximális dőlésszög: 45°

Minimális dőlésszög: 5°

RAL Classic színskála alapján, fényes felületkezeléssel

Üvegezés

Vízelvezetés

Világítás

Hősugárzó

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

VÍZELVEZETÉS VARIÁCIÓI

KÁBELCSATORNA VILÁGÍTÁSSAL

KÖNNYŰ SZERELHETŐSÉG

REJTETT CSAVARKÖTÉSEK

SZELEMENIG ÉRŐ SZERKEZET

TERVEZŐKNEK KONTAKT