Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

SF152 ÜVEGEZHETŐ PERGOLA

A legtökéletesebb megoldás, amikor a filigrán szerkezet egy külső különálló kialakítású Télikert-árnyékolóval együtt képez egy Pergola egységet. Ilyenkor a maximális 97%-os hővisszaverési mutatóval rendelkező Télikert-árnyékoló professzionálisan teljesíti a rá bízott feladatot! Kinyúlásban a Pergola szerkezet 5m-én is túlnyúlva még egy métert le tud fedni, ezzel hatékonyabban árnyékolja a függőleges felületet. Természetesen minden extrát képes fogadni a rendszer, mint a ZIP viharálló ablaknapellenző, az oldalnapellenző, a szaruelemekbe és talpszelemenbe integrált LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk.

A méretek egy szerkezetre vonatkoznak! A szélesség további T1-es szerkezet hozzáépítésével növelhető!

Maximális szélesség: 6000mm

Minimális szélesség: 805mm

Maximális kinyúlás talpszelemenig érő szaruelemekkel: 4000mm

Maximális kinyúlás talpszelemenen túl érő szaruelemekkel: 5000mm (túlnyúlás maximum a teljes kinyúlás 1/3 része lehet)

Minimális kinyúlás talpszelemenig érő szaruelemekkel: 450mm

Minimális kinyúlás talpszelemenen túl érő szaruelemekkel: 600mm

Maximálisan lefedhető terület talpszelemenig érő szaruelemekkel: 24m2

Maximálisan lefedhető terület talpszelemenen túl érő szaruelemekkel: 30m2

Maximális dőlésszög: 20°

Minimális dőlésszög: 5°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható. Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.
Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Üvegezés

Vízelvezetés az oszlopban

Halogén vagy LED világítás a szaruelemekben

Hősugárzó

Időjárás állomás

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!