Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

S1 FIX SZERKEZETŰ NAPVITORLA

1200 féle szerkezet szín. Két fix méretben gyártott, gyorsan felépíthető szerkezetű napvitorla, mely ideális fogadások, esküvők és egyéb rendezvények gyors vízmentes térkialakítására.

Két fix méretben rendelhető:

4100x4100mm, átlóhossz kb 5800mm, felállítási szélesség max 14000mm

5700x5700mm, átlóhossz kb 8000mm, felállítási szélesség max 16500mm

Több, mint 90 féle egyszínű Acryl Standard és Lumera szövetek.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Az alap tartást két döntött, talplemezzel ellátott oszlop adja meg, melyek Ø 40 mm átmérőjűek, magasságuk 3,00 m. A feszítősodronyok és az oszlopok lerögzítése földbe leszúrt tüskékkel történik.
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

VÁSZON FESZÍTÉSE

OSZLOP FESZÍTÉSSEL

OSZLOP TALPELEMMEL

EGYEDI RÖGZÍTÉSEK

FÖLDBE SZÚRT OSZLOP

TERVEZŐKNEK KONTAKT