Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

RAFFOLT BELSŐ NAPELLENZŐ

A max. 5 fokos felületen is működő raffolt WAREMA belső napellenző akár vezetősínes megoldással is szerelhető. Speciálisan erre a kialakításra fejlesztett anyagaival ideális hangulati elemként jelenik meg a monumentális felülvilágító alatt.

Maximális szélesség: 4000mm

Maximális kinyúlás: 10000mm

Minimális szélesség: 1000mm

Maximális felület: 30m²

Soltis 92 szövettel, melynek színe az aktuális kollekcióból választható
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
H3 – oldalsó sodronyos megvezetéssel

H4 – oldalsó vezetősínes megvezetéssel

Motoros 230V
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!