Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

HORDOZÓPROFILOS ROLETTA

Az ingatlanfejlesztők, beruházók, építészek és az ingatlan valós használói egyre nagyobb felületű nyílászárókat szeretnének, hogy még szorosabb kapcsolatot tudjanak a természettel kialakítani! Ezért fejleszt a WAREMA folyamatosan extra méretű árnyékolókat, és hozta létre e kategóriájú rolettáját! 400cm szélesség, 600cm magasságig gyöngyláncos kezeléssel!

Maximális szélesség: 4000mm (típustól függően)

Maximális magasság: 6000mm (típustól függően)

Minimális szélesség: 350mm (típustól függően)

Minimális magasság: 200mm

Maximális szövet súly:  20kg (típustól függően)

Aktuális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Träger-Rollo S

Träger-Rollo M

Träger-Rollo L

Rugós (Soft-Raise funkcióval)

Gyöngyláncos

Hajtókaros

Motoros 24V

Motoros 230V

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

FÉM GYÖNGYLÁNC

DIZÁJN SÚLYPROFIL

DIZÁJN KONZOL