Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

DESIGN ROLETTA

Ha nem szertné az új és drága ablakaira felcsavarozni a belső árnyékolókat, akkor ideális megoldás a WAREMA Design rolettája. Alúlról, felülről vagy minkdét irányból fel és lehúzható változatánál egy vagy két 32mm-es kerekített tokba tekeredik fel a speciálisan ebbe az árnyékolóra kifejlesztett vászon! Ezt lehet screen jellegű, áttört és áttetsző szövettel, de akár teljes sötétséget adó fényzáró szövettel is rendelni!

EGYIRÁNYÚ MŰKÖDTETÉS

140cm magasságig egy darabból, valászthatóan alulról vagy felülről lehet működtetni. Amennyiben nagyobb magasságra szeretnék ezt a típust felszereltetni, akkor azt két darabból úgy tehetik meg, hogy a fix indító egységgel ellentétes vonalnál csatlakozik a két szerkezet. Ideális lehet vállmagasságnál meghatározni ezt a vonalat, hiszen így külön kezelve a felületet, intimmé tudjuk alakítani a helyiséget!

KÉTIRÁNYÚ MŰKÖDTETÉS

180cm magasságig tudjuk kényelmesen és variálhatóan használni ezt a WAREMA rolettát úgy, hogy azt egyetlen mozdulattal nyithatjuk vagy zárhatjuk alulról vagy felülről. De temészetesen a két kis tokszerkezet
összehúzásával akár el is “tüntethetjük” az üvegfelületről az árnyékolót!

Maximális szélesség: 1200mm

Maximális magasság: 1400mm/1800mm (egy irányú/két irányú)

Minimális szélesség: 350mm

Minimális magasság: 400mm/700mm (egy irányú/két irányú)

Maximális felület: 1,7 m²/1,8 m²  (egy irányú/két irányú)

Aktuális, speciális erre a termékre vonatkozó kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Egytokos kivitel – egyirányú működtetés: működtetés vagy fentről lefelé vagy lentről felfelé

Kéttokos kivitel – kétirányban működtethető

Kézzel

Opcionálisan mozgatópálcával kérhető

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!