Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

BÁZIS ROLETTA

A szövetek anyagától és a lefedni kívánt felülettől függően adja meg a gyár a 8 különféle méretű tengely átmérőjének méretét, hogy nyugalmi állapotban ne tudjon olyan formát felvenni, hogy az leengedett állapotában hullámos legyen.
Közel 1000 féle UV stabil, antisztatikus és antiallergén szövet, ezerkétszáz féle szerkezetszín és struktúra, konzolos, hátsó hordozóprofilos kialakítás vagy íves tokzárás. Rugós működtetés, Soft- Raise-Funkcióval® működő rugós kivitel, végtelenített színharmonizált műanyag vagy rozsdamentes gyöngyláncos kezelés. Max. 3m szélesség és 3,5m magasság, de maximálisan 8m2 felületet az, amit egy darabban le lehet fedni! Kurblis vagy 24V-os ill. 230V-os meghajtás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControll-al okostelefonról is irányíthatjuk.

KONZOLOS

Ha fába vagy egyéb rögzítés szempontjából homogén szerkezetű anyagba kell a rolettát felfogatni, akkor elegendő ez a szerelés szempontjából alap verzió.

Megnézem

KAZETTÁS

A hordozóprofilos típus szögletes tokos változata gyöngyláncos vagy motoros működtetéssel.

Megnézem