Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ÁLMENNYEZETBE REJTETT ROLETTA

Kézi rozsdamentes acél gyöngyláncos működtetés, vagy 24V-os motoros mozgatás rejtett kialakítással a mennyezet fölött! Opcionálisan beépítő profillal és 70x70mm-es tokkal Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControll-al okostelefonról is irányíthatjuk.

Maximális szélesség: 2000mm

Maximális magasság: 2600mm

Minimális szélesség: 450mm

Minimális magasság: 200mm

Maximális felület: 4m²

Aktuális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Motoros vagy kézi működtetéssel, feszítőszál nélkül.
Gyöngyláncos

Motoros 230V

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!