Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

SZABADON FÜGGŐ PLISZÉFÜGGÖNY

Az oldalsó kezelésű WAREMA pliszéfüggöny olyan kis szerkezettel rendelkezik, hogy a mostani trendnek megfelelő toló nyílászárók fix elemére is felszerelhető úgy, hogy a tolószárny oldalirányú mozgását nem akadályozza! Ha az üvegfelület 230cm-nél nem nagyobb, akkor egy darabban szállítjuk. Gyorsan, könnyen szerelhető változat, akár házilag is.

Maximális szélesség: 2300mm (működtetéstől függően)

Maximális magasság: 2600mm (működtetéstől függően)

Minimális szélesség: 150mm (működtetéstől függően)

Maximális felület: 6 m²

A szövet az aktuális kollekcióból választható, különböző színekben és árkategóriában vagy duettszövettel.

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel

Zsinóros: 27x19mm-es felső sínnel

Gyöngyláncos: 32x39mm-es felső sínnel

Fogantyús: 46x39mm-es felső sínnel

Mennyezeti vagy homlokzati rögzítés

Opcionálisan oldalsó sodronyos megvezetéssel

FS – Zsinóros

FK – Gyöngyláncos

FT – Fogantyús

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!