Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

MENNYEZETI PLISZÉFÜGGÖNY

Ha télikertről vagy felűlvilágítóról van szó, akkor 4m-es kinyúlásig egy szövetből, vagyis két irányból 8m-es felületet is könnyedén le lehet árnyékolni a WAREMA mennyezeti pliszéfüggönyével. Rejtett rugós mechanikájának köszönhetően a szerkezet tetszőlegesen bárhol megállítható. Kézi rudas, kurblis vagy motoros változatban is rendelhető!

Maximális szélesség: 1500mm

Maximális magasság: 5000mm

Minimális szélesség: 200mm

Minimális magasság: 200mm

Maximális felület: 6m²

A szövet az aktuális kollekcióból választható, különböző színekben és árkategóriában.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
PB – fogantyús

PK – kurblis

Fogantyús

Kurblis

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!