Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

FESZÍTETT PLISZÉFÜGGÖNY

Ha 15 foknál alacsonyabb hajlásszögű felületről van szó, akkor egy extra poliamid bevonatú rozsdamentes feszítőszál tartja a nyílászáróval megegyező síkon a feszített pliszéfüggönyt. A WAREMA szabadonfüggő és a kétirányból is mozgatható változatai is rendelhetőek ezzel a kiegészítővel.

Maximális szélesség: 1500mm (működtetéstől függően)

Maximális magasság: 2200mm (működtetéstől függően)

Minimális szélesség: 120mm (működtetéstől függően)

Minimális magasság: 200mm

Maximális felület: 2,5m²

A szövet az aktuális kollekcióból választható, különböző színekben és árkategóriában vagy duettszövettel.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
VS01, VS02 – Egyszövetes, 2 sínes kivitel – egy vagy két működtető sínnel

VS03 – Dupla szövetes, 3 sínes kivitel – két működtető sínnel, két különböző szövettel

Kézi – működtetősínnel

Opcionálisan mozgatórúddal

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!