Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

EGYEDI FORMÁJÚ PLISZÉFÜGGÖNY

Nem nagyon létezik olyan felület, melyre ne tudnánk egyedi formályú és mobil WAREMA pliszéfüggönyt rakni! Ha az magasban is van, akkor is egy kézi működtető rúddal meg lehet oldani a kezelést! Legyen az négyszög, háromszög, trapéz, félkör vagy körfelület, igyekszünk megoldást kínálni rá!

Maximális szélesség: 1500mm

Maximális magasság: XT1,2: 2000mm, XT5: 2500mm, XR4: 1500mm

Minimális szélesség: 300mm

Minimális magasság: XT1,2,5: 200mm, XR3: 150mm, XR4: 300mm

Maximális felület: 2,4 m²

A szövet az aktuális kollekcióból választható, különböző színekben és árkategóriában.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
XR1 – Derékszögű háromszög, zsinóros

XR4 – Háromszög formájú fix

XT1, XT2, XT5 – Trapéz formájú

XR3 – Félkör alakú (fix)

Fogantyú (típustól függően)

Zsinóros (típustól függően)

Opcionálisan mozgatópálcával

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!