Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ALUL-FELÜL NYITHATÓ PLISZÉFÜGGÖNY

A WAREMA pliszéfüggöny legkedveltebb típusa. Gyoran és praktikusan gyerekbarát módon működtethető belső árnyékoló. Nincs lelógó zsinórzat, melybe beakadhat a keze bárkinek. Nem akadhat bele a kilincsbe, nem csukja ki és nem kopogtatja a szél, ha nyítva van az ablak és elfelejti rögzíteni. Kizárhatja a belátást úgy, hogy közben a felső részén természetes fény enged be a helyiségbe! Ugyanakkor pedig egy mozdulattal alúlról is kinyithatja, hogy a felső rész árnyékot vessen. De ha ez sem elég, akkor a nappali Screen és az éjszakai BackOut szövetek egy szerkezetbe való integrálásával egy többfunkciós remekművet lehet alkotni, ami a használójának legnagyobb megelégedettségére minden lehetséges fényviszony mellett ellátja feladatát.

Maximális szélesség: 1500mm

Maximális magasság: 2200mm

Minimális szélesség: 120mm

Minimális magasság: 200mm

Maximális felület: 2,5m²

A szövet az aktuális kollekcióból választható, különböző színekben és árkategóriában vagy duettszövettel.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Kézi – működtetősínnel

Opcionálisan mozgatópálcával

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!