Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÓK

Az épület tökéletes hőtechnikai védőeszköze. Ez ma már egy karakteres vagy visszafogott megjelenésű, építészetileg egy elengedhetetlen termék, mely profin végzi a rá bízott feladatot. Hangulatfokozó dizájnelem, rengeteg kényelmi extrával. Ezek a WAREMA Külső Árnyékolói!

külső árnyékolás

TERASZ NAPELLENZŐ

Megnézem

Egy prémium Napellenző minden ház ékessége. Azon túl, hogy a legszigorúbb egészségügyi szabványoknak is megfelelnek és tökéletes hővédelmet biztosítanak, számos védjegyzett fejlesztést tartalmaznak, hogy a létező legtökéletesebb remekművet használója több évtizeden át is gondtalanul élvezze.

külső árnyékolás

PERGOLA NAPELLENZŐ

Megnézem

Világszabadalmaztatott SecuDrive. Vagyis: biztos megvezetés! Ha egy gyorsan, elegánsan kiengedhető szélbiztos és víz elleni védelemmel ellátott teraszfedést szeretne 7m kinyúlásig, ez a megoldás!

külső árnyékolás

ABLAK NAPELLENZŐ

Megnézem

A WAREMA homlokzati napellenzői a textil árnyékolók legjobb jellemzőivel bírnak, esztétikai megjelenésükkel, a kiforrott stílussal az épületek design-elemei lesznek.

külső árnyékolás

NAPERNYŐ NAPERNYŐ

Megnézem

A CARAVITA prémium napernyőivel a homlokzattól távol is akár 5x7m-es árnyékolt területet hozhatunk létre, melyet hősugárzóval és világítással tehetünk még komfortosabbá.

külső árnyékolás

TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

Megnézem

A télikertek nyáron elviselhetetlen hőterhelést kaphatnak, mely ellen csak hatékony hőzárású szövettel és viharálló mechanikával lehet védekezni!

külső árnyékolók

NAPVITORLA

Megnézem

A WAREMA Napvitorlák letisztult, nagyvonalú megjelenése, strapabíró, sugárirányú vászonvarrási kialakítása, széllökéselnyelő rugós mechanikája teszi ezt a mindenki számára kényelmesen és biztonságosan használható mobil árnyékolót egy építészeti stíluselemmé, mellyel minden épület optikailag felértékelődik és egyedülálló lesz!

külső árnyékolók

ZSALÚZIA

Megnézem

A WAREMA zsalúziái sokfunkciós külső lamellás árnyékolók, melyek egyesítik magukban a tökéletes árnyékolást, a modern formatervezéssel. Azért, hogy a több mint 1100 féle típus közül megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, kollégáink – több évtizedes tapasztalat birtokában – készséggel állnak rendelkezésére!

külső árnyékolók

ZSALUGÁTER

Megnézem

A zsalugáter mindig izgalmas lehetőségeket kínál az árnyékolók széles palettáján. Az általunk forgalmazott nyíló-, toló-csúszó-,toló-nyíló zsalugáterek a mai trend szerint tervezett házak homlokzataihoz is illeszkednek de még a múlt század klasszikus épületeivel is teljesen összhangba hozhatóak.

külső árnyékolók

REDŐNY

Megnézem

Az alap árnyékolástechnikai termék – WAREMA, prémium kivitelben. WK2-es biztonsági, sorolt srég, gyors-szerelőszettes vezetősín, kibillenthető lefutó, zsalúzia-redőny egy rendszerben.

külső árnyékolók

ROVARHÁLÓ

Megnézem

70 féle típus, Lehúzható – SoftRaise funkcióval, Tolókeretes – rejtett görgősoros megvezetéssel, Nyíló – kisállat átjáróval, Angolakna – gépkocsi teherbírással. Elegáns Rozsdamentes, allergia ellen Pollenháló, láthattalan Vision-Air. Nincs alku, a rovarok bejutása, kizárt!

külső árnyékolás

ALUMÍNIUM PERGOLA

Megnézem

A WAREMA prémium Pergola rendszerének termékei, egy minden időjárási körülmények között is gondtalanul használható, szélbiztos árnyékolóval ellátott, különleges komfortú helyiséget biztosít a használójának.