Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ALUMÍNIUM PERGOLÁK

A nyárikert jellegű hőhidas aluszerkezetbe integrált Télikert-árnyékoló és az oldalsó ZIP, szélbiztos Screen napellenző, a felmelegedés mellett véd a káros UV sugárzástól és akár a kellemetlen rovarokat is távoltartja. Az üvegezhető tetővel és a Sunflex mobil oldalsó üvegfalakkal a WAREMA alumínium pergola teljes értékű helyiséggé alakítható át. A WAREMA Pergola rendszerei a dizájnos Heatscope Infra-Quartz sötétsugárzóval, rejtett LED világítással, szerkezetbe integrált esővíz elvezetéssel és Technocooling teraszhűtéssel tehető még igazán komfortosabbá. Viszont, ha először az alap kialakítást vásárolják meg, akkor sincs semmi akadálya, hogy évek múltán a további extrákat megrendelve elérjék a kívánt tökéletes nyárikertet!

alumínium pergola

T1 pergola W10/P40 belső télikert-árnyékolóval

Megnézem

Amikor az árnyékolás másodlagos, de szükség van a szél és csapadék elleni védelemre, akkor elegendő önmagában a T1-es Pergola.

alumínium pergola

T1 pergola W20/P40 külső télikert-árnyékolóval

Megnézem

A legtökéletesebb megoldás, amikor a filigrán szerkezet egy külső különálló kialakítású télikert-árnyékolóval együtt képez egy egységes pergolát.

alumínium pergola

T2 pergola integrált külső télikert-árnyékolóval

Megnézem

Az árnyékoló és az alu szerkezet összeépített kialakítása miatt csak 28cm magasságra van szükség a felszereléskor a homlokzaton.

alumínium pergola

T1/T2 pergola mobil üvegzárással

Megnézem

A pergolák megrendelésekor többnyire nem látják az ügyfeleink, hogy milyen új otthonrésszel bővülnek. Ezt fokozni valójában egy mobil, osztás nélküli edzett üveg oldalfallal lehet igazán!